CANIMSINIZ







Size çok üzülüyorum ya gerçekten evet evet size .

Herşeye sahip olduğunu zanneden size.
Niye mi?
Herşeye sahıp olabılırsınız burada herşeyden kastım güzel bir ev,bilmem ne marka araba(arabalardan hiç anlamam) yakışıklı bir sevgili ya da eş ,iyi kazançlı bir iş vs vs vs..
Bunlara sahipsiniz değilmi ?
Aman ne kadan da hoş başınızda göğe ermiştir umarım.
Cınım sen tüm bu maddiyatlara sahip olabilirsin.
Eyvallah Allah daha çok versin de .. 
De si şu ki bunlardan bızdede var hemde olması gerektiği kadar.Ama sende olmayan bende olan (muhtemelende sende bu hiç olamayacak) ne var biliyomusun.Benım enfes dostlarım var.
Yav bi insan hiç mi üzülünce kafasını dinlemek ıstemez bak mesela bız ıstıyemıyoruz(bizden kastım benım diğer premses tayfası tosbik,hoca,tövbeler tövbesi ve psikolog ablamız)
Bi üzülim bi depresyona girim ya yok illa hepside benle girecek o depresyona.
Hemen gruptan küfürler,günahlar,tehditler..
Ben zaten korkuma kötüyüm diyemiyorum.
Hemen bi koalisyon toplanıyoruz hooopp kımde ne dert varsa aman sabahlar olmasın konuş konuş çözmeye çalışıyoruz.Evet çoğu zaman tam dertlerden bahsedip çözüceğimiz zaman amannn ko gıtsın acın suradan bı halay bakım deyıp çosuyoruz oda ayrı
Ama diyeceğim şu ki o dert çözülmese bile biz hunharca gülüp kendımızden gecıyoruz ve herşeyi silip inanılmaz mutlu oluyoruz.
Bu bırımızde böle değil yalnız hepimiz böleyiz.
Bugun tosbikle ders çalışırken bı yerden sonra koptu bızde kayış abuk sabuk hareketlere danslara falan başladık ama nasıl kırılıyoruz.Sonra dedim sanırım bız bırbırımızi bu yüzden cok sevıyoruz ve cok ıyı anlaşıyoruz.
Çünkü birbirimizin yanında inanılmaz rahatız.Aaa böle yaparsam dalga geçerler,yok ben bunu demıyım ayıp olur yok bızde bırı bıseymı sölıcek hep beraber o hatunu yerın dıbıne sokuyoruz sonra dakkası geçmeden ama çokta şiii yapmayalım sen çok mıkemmelsın dıyıp yüceltiyoruz. 
Bıde zaten maşallah yanı hepimizde çok güzeliz şimdi hepimizde bi premseslik alametleri falan he bıde bekarız 
Ama bununda sebebını bulduk bız naletlıyız vala bak bırı bıze buyu bıle yapmış olabılır.Tabıkı saçmalıyorum bu da yıne o halaylı koalısyon toplantımızdan çıkan ıcımızı rahatlatsın dıye uydurduğumuz saçmalıklarımızdan yalnızca birisi.
Ama yakında ınsallah tosbıkımız evlı mutlu olacak ve gruptakı bu naletı bozacak sonra bız coluk çocuk mutlu mesut yasayacağız ınsallah.
Sözün en özüne gelecek olursam çok para bırıktırmek yerıne ; bırlıkte hunharca gülüp hemen ardından çokça ağlaştığınız hatta ustune bır de halay çektiğiniz dostlar biriktirin.Sapasağlam dostlar.Şöyle arkanızı yasladınızda düşmekten korkmayacağınız,sizi yargılamayan,hırpalamayan dostlar..




Yorumlar

Popüler Yayınlar